Опитування учасників освітнього процесу щодо якості ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр
Центр моніторингу якості освіти разом з кафедрою інженерії та технологій виробництва факультету технології та дизайну провели опитування серед здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників (НПП) та роботодавців щодо ОПП Професійна. освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр.
На думку 92,3% здобувачів освіти системи і критерії оцінювання дисциплін на освітній програмі були прозорими і об’єктивними. 100% опитаних ознайомлені з процедурою вибору вибіркових навчальних дисциплін. 92,3% респондентів обирають дисципліни за власним вибором. 84,6% здобувачів ознайомлені з принципами академічної доброчесності і 15,4% - ні, не ознайомлені.
Обираючи методи і форми провадження навчальної і наукової роботи, 83,3% науково-педагогічних працівників враховують думку здобувачів вищої освіти та 16,7% - частково. 66,7% викладачів брали участь у програмах академічної мобільності і 33,3% - ні. Рекомендації щодо ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа були такими: залучення до викладання лекцій стейкхолдерів; більше практичного спрямування.
60% роботодавців оцінюють якість підготовки фахівців в УДУ як високу і 40% - як достатню. 100% респондентів вважають, що сучасний ринок праці потребує фахівців, які навчалися за освітньою програмою Професійна. освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа.
З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням: Загальний звіт про опитування щодо якості ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр