Print

Опитування учасників освітнього процесу щодо якості ОПП "Професійна освіта (Харчові технології)" ОР Бакалавр

Центр моніторингу якості освіти разом з кафедрою інженерії та технології виробництва факультету технологій та дизайну провели опитування серед здобувачів освіти, випускників, роботодавців та науково-педагогічних працівників щодо якості ОПП "Професійна освіта (Харчові технології)" ОР Бакалавр. 

Результати опитування показали, що здобувачі освіти, в цілому, високо оцінили загальний досвід навчання і якість викладання дисциплін в Університеті на освітній програмі та задоволені змістом навчальних дисциплін у відповідності до навчального плану.

Більшість випускників (60%) практичну орієнтованість та рівень знань і компетенцій, отриманих в Університеті, вважають достатніми для подальшого кар’єрного зростання. 100% респондентів мали підтримку Університету у пошуках місця проходження практики і не потребували додаткового навчання, щоб отримати роботу.

Якість підготовки фахівців в УДУ роботодавці оцінюють як високу і вважають, що ОП повністю відповідає ринку праці.

Науково-педагогічні працівники (80%) враховують думку здобувачів вищої освіти, обираючи методи і форми провадження навчальної і наукової роботи з ними та високо оцінюють якість організації освітнього процесу в Університеті. З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням: Загальний звіт про опитування щодо ОПП Професійна освіта (Харчові технології) ОР Бакалавр