Print

Опитування учасників освітнього процесу щодо якості ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр

Центр моніторингу якості освіти разом з кафедрою інженерії та технологій виробництва факультету технології та дизайну провели опитування серед здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників (НПП) та роботодавців  щодо ОПП Професійна. освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр.

На думку 92,3% здобувачів освіти системи і критерії оцінювання дисциплін на освітній програмі були прозорими і об’єктивними. 100% опитаних ознайомлені з процедурою вибору вибіркових навчальних дисциплін. 92,3% респондентів обирають дисципліни за власним вибором. 84,6% здобувачів  ознайомлені з принципами академічної доброчесності і 15,4% - ні, не ознайомлені.

Обираючи методи і форми провадження навчальної і наукової роботи, 83,3%  науково-педагогічних працівників враховують  думку здобувачів вищої освіти та 16,7% - частково. 66,7% викладачів  брали участь у програмах академічної мобільності і 33,3% - ні. Рекомендації щодо ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа були такими: залучення до викладання лекцій стейкхолдерів; більше практичного спрямування.

60% роботодавців оцінюють якість підготовки фахівців в УДУ  як високу і 40% - як достатню. 100% респондентів вважають, що сучасний ринок праці потребує фахівців, які навчалися за освітньою програмою Професійна. освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа. 

З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням: Загальний звіт про опитування щодо якості ОПП Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа ОР Бакалавр