Print

Опитування учасників освітнього процесу щодо ОПП Професійна освіта (Харчові технології) ОР Бакалавр

 Центр моніторингу якості освіти спільно з кафедрою інженерії та технологій виробництва факультету технологій та дизайну провели анкетування учасників освітнього процесу щодо ОПП Професійна освіта (Харчові технології) ОР Бакалавр. 

Під час опитування здобувачів освіти з освітньої програми на запитання: «Якій формі навчання Ви надаєте перевагу?» отримали такі результати: 57,1% - дистанційній формі навчання та 42,9% - змішаній формі навчання. 92,9% опитаних ознайомлені з принципами академічної доброчесності та не порушують їх.

80% випускників вважають практичну орієнтованість програми достатньою і 20% - не зовсім достатньою. 100% респондентів отримали підтримку університету у пошуку місця проходження практики і 100% опитаних зазначили, що не потребували додаткового навчання, щоб отримати роботу.

83,3% науково-педагогічних працівників (НПП) повністю дотримуються принципів академічної доброчесності в процесі викладацької та наукової роботи і 16,7% - переважно дотримуються. 100% опитаних НПП вважають, що сучасний ринок праці  потребує  фахівців, які навчаються за ОПП Професійна освіта (Харчові технології) ОР Бакалавр.

100% опитаних роботодавців вважають, що не потрібне було додаткове навчання випускників УДУ імені Михайла Драгоманова і думають, що освітня програма Професійна освіта (Харчові технології) відповідає вимогам ринку праці.  

З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням: Загальний звіт про опитування щодо ОПП Професійна освіта (Харчові технології) ОР Бакалавр